Tips til et uforglemmeligt visitkort

Her ser du et eksempel på et simpelt visitkort.

Hver eneste gang nogen spørger efter dit visitkort, burde du blive glad. Ja, du burde faktisk direkte glæde dig til at give dem visitkortet. Fordi har du valgt et visitkort, som virkelig afspejler din personlighed, samt hvad du kan tilbyde vil det slet ikke føles akavet. Et visitkort, skal nemlig være noget som du ikke er genert over at give videre til andre. Og det skal samtidig vække lidt opsigt, så personen ikke glemmer dig og rent faktisk får lyst til at kontakte dig. I denne artikel, får du derfor indblik i 4 forskellige måder hvorpå du kan gøre dit visitkort unikt og uforglemmeligt.

1: Beholder man dit kort?

Tænk tilbage på sidste gang, hvor du gav dit visitkort til én. Hvad gjorde personen med det? Stak han det i lommen? Viste det til en anden? Eller noget helt tredje? Og vigtigst af alt, kontaktede han dig? Et visitkort har ganske vist ikke en magisk, fortryllende effekt på den person som modtager kortet – men det kan være tæt på. Jeg læste eksempelvis en artikel, med en person som havde modtaget et meget unikt visitkort. Kortet vakte så meget opsigt, at han simpelthen ikke nænnede at smide det ud. Faktisk, kunne han ikke lade være med at vise kortet til sine kolleger og netværk. Er dit visitkort lige så godt? Så godt, at man ligefrem ikke har lyst til at smide det ud? For jo længere en eventuel forretningsforbindelse beholder dit visitkort, desto større chance er der for, at de gør brug af det. Står du og får lyst til, at lave et helt nyt visitkort, så kan trykkeriet i København, Jensenprint.dk anbefales. De skræddersyer en løsning til dig, så du får præcist det du ønsker.

2: Skil dig ud – eller fald i med mængden

Der er nogle, forholdsvis simple måder hvorpå dit visitkort kan skille sig ud.

Farven rød, er én af de måder. Generelt er visitkort hvide. Vælger du derimod en farve som rød, vil kortet altså vække opsigt og bryde folks traditionelle opfattelse.

Hav et billede af dig selv på kortet. Simpelt, men ekstremt virkningsfuldt. Ved at sætte dit billede på visitkortet, har du mulighed for at gøre det endnu mere personligt.

Gør visitkortet vertikalt. Langt de fleste visitkort er horisontale. Men du er ikke som de fleste. Ved at ændre formatet til vertikalt, giver du modtageren en ny oplevelse i hånden.

Sort baggrund. Dette er lidt i forlængelse af at vælge farven rød. En sort baggrund kan virke lidt mere stilet, men vil samtidig vække opsigt.

3: Transformer dit visitkort

Ovenstående tips, har nok allerede givet dig blod på tanden til at gøre dit visitkort endnu mere unikt. Så grin en blyant og papir og skynd dig at skriv dem ned.

Størrelse og form. Skal dit kort være et rektangel? Eller helt rundt måske? Hvordan kan formen på visitkortet bedst kommunikere dit brand?

Sæt en tegneseriefigur på bagsiden af kortet. Er du fan af Batman eller Spiderman? Jamen, så udtryk din personlighed og interesser ved at smide et billede på bagsiden af kortet, med noget som du interesserer dig for.

Indsæt referencer eller anden form for troværdighed. Arbejder du sammen med nogle store kunder? Så sæt deres logo på visitkortet. På den måde, opnår du øjeblikkelig troværdighed når man skimter kortet.

Materiale. Papir er ikke bare papir. Ved at vælge et papir, som er lidt tykkere i det, vil det ikke kun se visuelt ud, men ogs føles visuelt. Du kan herved appellere til endnu flere sanser.

Motiver modtageren. Har du et yndlingscitat? Så pep da kortet lidt op med dit yndlingscitat. Så har modtageren også mulighed for, at blive lidt klogere.

 

Du har altså fået 3 overordnede tips til, hvordan du kan få dit visitkort til at skille sig ud. Så lad kreativiteten blomstre og giv dit kort et unikt udtryk i dag!

VN:F [1.9.11_1134]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Be Sociable, Share!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *