velux tagvinduer

Sådan får du installeret et velux vindue.

Hvis du beslutter dig for at omdanne din hems, vil det være muligt at få noget mere plads i dit hjem til alle de ting, du synes du går og mangler plads til. Det vil være en noget lettere løsning end at skulle til at flytte hus, og hvis det laves korrekt, kan det også højne værdien af din ejendom. Der er dog visse ting, man bør være opmærksom på i denne forbindelse, hvis man gerne vil omdanne sin hems, hvis man godt vil få indtrykket af, at det er et åbent område med masser af rum. Det vil særligt være lyset, der er med til at sikre denne følelse, og det er her, hvor det kan være en rigtig god ide at overveje Velux tagvinduer, da disse netop vil klare den opgave rigtig godt. Et Velux tagvindue vil være med til at forvandle et meget mørkt loftsrum, så det i stedet bliver et lyst rum med masser af potentiale til hvad end, du har gået og håbet på at bruge det til.

Det kan klart anbefales at få en professionel tømrer til at klare denne opgave med at få vinduet sat op, men hvis du er opsat på selv at forsøge, vil du her få nogen tips, der kan hjælpe.

Det er selvfølgelig vigtigt, at du overvejer størrelsen af det vindue, du godt vil have sat op samt placeringen af dette. En ting, der er meget vigtig er, at du måler alle dimensionerne meget nøjagtigt. Du vil formentlig komme til at skulle fjerne fliser eller anden tagbelægning fra det område, hvor vinduet skal sidde. Det er desuden essentielt, at du sikrer dig, der er tilstrækkelig støtte mellem gulv og tag for at undgå en katastrofe finder sted. Her får du så nogen tips til monteringen.

Først og fremmest er det vigtigt, at du er meget forsigtig, når du åbner pakken. Velux vinduet skal ligge fladt, og det skal åbnes med forsigtighed.

Du vil være nødt til at fjerne glas fra rammen så det er i stand til at blive monteret.

Monter dernæst beslagene der følger med til de fire hjørner af rammen. Der vil være skruer der følger med til dette formål.

Vinduet skal monteres med samme hældning som taget, og for at gøre dette, kan det være nødvendigt at gøre brug af den sorte kile, der følger med.

Det er nu tid til at sørge for, der ikke er utætheder.

Det vil nu være tid til at udskifte fliser og skifer.

Det sidste skridt er at få glasset ind i rammen igen. Det vil formentlig være en svær opgave.

Som jeg allerede har nævnt, vil en tømrer være et mere sikkert valg, når du skal ud og have monteret et Velux vindue.

Frederiksberg Tømreren
Niels Ebbesens Vej 7
1911 Frederiksberg
Telefonnummer: 40795060

VN:F [1.9.11_1134]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Be Sociable, Share!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *