tandlæge Østerbro

Forskellige spørgsmål du skal stille din tandlæge Østerbro, hvis du lige er blevet forælder.

Hvis du lige er blevet forælder, vil der følge nogle spørgsmål med. Disse spørgsmål er det vigtigt at få besvaret, så dit barn kan vokse op med sunde tænder. Du kender formentlig ikke svarene på disse spørgsmål, og det vil derfor være vigtigt at spørge, når du er nede på en tandklinik næste gang. Det kan også være, at der er nogle spørgsmål imellem, som du ikke har tænkt over før nu. Det er vigtigt at få alt på det rene, så du ikke går rundt og gør noget den stik modsatte vej af, hvordan det faktisk skal gøres. Det er vigtigt at få dit barn gjort bekendt med tandlægen, så det ikke bliver ræd for tandlægen på et senere tidspunkt. Efter at have læst denne artikel er mit mål, at du skal føle dig mere informeret, end du gjorde inden du begyndte at læse.

Hvornår kan mit barn få lov at bruge fluortandpasta? Dette er et spørgsmål, der ofte stilles, fordi mindre børn ikke skal gøre brug af tandpasta, der indeholder fluor det første lange stykke tid af dets liv. Dit barn vil først kunne begynde at gøre brug af normal tandpasta, når det forstår, at det skal spyttes ud efterfølgende. Det er ikke sundt at sluge fluor, og det skal derfor ud af munden, når man er færdig med at børste.

Er det dårligt for mit barns tænder, at dette bruger sut? Du bruger formentlig dit barns sut, når du har brug for et eller andet, der kan være med til at berolige det. Det er også ok, hvis du bare vænner dit barn fra at bruge sut, når det bliver højst tre år. Efter dette vil det have en skadende effekt på tænderne, hvis det bliver ved.

Er det vigtigt at tage sig af dit barns mælketænder? De falder jo alligevel bare ud, så hvorfor skal du overhovedet bekymre dig om mælketænderne? Det er mere de vaner, du er ved at oprette end selve mælketænderne, du bekymrer dig om. Start i en tidlig alder, og dit barn vil bare blive vant til at børste tænder hver evig eneste dag. Start tidligt og det vil komme helt naturligt til barnet i dets senere stadier af livet.

Hvordan rengør jeg bedst barnets tænder? Til at starte med kan du få en fingertandbørste, som gør det meget lettere at komme rundt i munden. Dette er en god måde at starte.

 

Har du flere spørgsmål, så skal du endelig stille dem, når du er hos tandlægen næste gang.
Svaneklinikken
Østerbrogade 148, 1. tv
2100 København Ø
Telefonnummer: 39294741

VN:F [1.9.11_1134]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Be Sociable, Share!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *