Besøg din tandlæge


Regelmæssige besøg hos en tandlæge vil være med til at forbedre din langsigtede sundhed markant.

Som du nok ved, er det rigtig vigtigt at tage vare på vores krop, da vi trods alt skal bære rundt på den hele livet. Det er svært at undgå at stresse et helt liv, men det gør det bare så meget vigtigere, at når vi så endelig skal tage vare på os selv, at vi ved, hvordan vi bedst gør det med henblik på at minimere slid på vores krop. Ofte vil vi endda glemme de mere enkle ting i livet, som relativt let kunne overstås, men som vi ikke tillægger den helt store prioritet, fordi vi alligevel bare tænker, at det er så simpelt, så hvorfor skulle det betyde en hel masse? Det er faktisk ofte de mere simple ting, der overordnet set skaber den største effekt, fordi det er en lille ting, der gøres mange gange i løbet af ens liv. En ting, der ville kunne forbedre manges mundhygiejne, ville være, hvis man skyllede munden med vand, når man er færdig med at spise et måltid. Hvis man fx har drukket kaffe eller spist mad, der indeholder meget farve, kan det også være en god ide at skylle munden, da der er en masse farvestoffer, der derved vil blive fjernet fra tænderne. Det er selvfølgelig ikke lige så godt som at børste tænder, men det vil lige tage det værste. Alt hjælper, er det vigtigt at huske på.

Tænderne har også den funktion, at de fremvises til alle, vi møder på vores vej, og et pænt sæt tænder vil bare fremstå mere attraktivt og appellerende. Forestil dig desuden, hvor svært det ville være at spise mad, hvis du manglede alle dine tænder. Regelmæssige besøg hos en tandlæge vil hjælpe med at holde alt i god stand, og du vil derfor minimere risikoen for tandpine eller lignende på senere tidspunkt.

Der er sket meget inden for tandplejefeltet, og de ting, der kan gøres i dag, kunne man ikke forestille sig skulle være mulige hvis man går 50-100 år tilbage i tiden. Hvis du spørger din bedstefar om, hvordan det var at tage til tandlægen dengang han var barn, vil du også høre en lidt anden historie end, hvad er tilfældet i dag. Instrumenterne er blevet mere avancerede, men på samme tid er de også blevet mere skånsomme, end det tidligere var tilfældet.

Det er vigtigt at huske, at faste besøg hos tandlægen kan være med til at holde store og ubehagelige problemer på afstand.

Tandlæge Erik Strange
Borups Alle 7
2200 København N
Telefon: 38346786‎

VN:F [1.9.11_1134]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Be Sociable, Share!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *