briller

Briller Roskilde er måske ikke den ting, du har glædet dig aller mest til i verden, men nu går den ikke længere. Du bliver nødt til at give ind. Det er på tide at få købt de briller, du egentlig godt vidste, du har haft brug for i lang tid. Hver gang du skal anstrenge dig i længere tid, får du en hovedpine uden lige. Det er formentlig, fordi du har brug for briller. Skriften virker måske mindre, end den tidligere har gjort. Det kan være, det har bekymret dig en smule, men du har ikke fået gjort noget ved det. Din stille protest og fornægtelse.

Du er dog ikke helt sikker på, hvor du skal starte henne.

Det første, der skal ske nu er, at du skal have foretaget en øjenundersøgelse for at se, hvilken styrke, du skal have i glassene. Hvis du bemærker, at dit syn ændrer sig, vil det være en god ide at komme forbi en øjenlæge og få testet det for at se, hvordan det står til.

Øjenlæger er en form for læge, der har specialiseret sig inden for området oftalmologi. Det vil være ting såsom øjets anatomi og fysiologi, der bliver studeret her, og hvis der er en sygdom, der spiller ind, kan de også være i stand til at kigge på dette. Når du har været forbi en sådan person, kan du få en anvisning om forskellige ting såsom en korrektion af dit syn. Det kan også være, du får at vide, at du kan bruge linser eller har brug for briller.

Det spiller ikke den helt store rolel, om du er et barn eller voksen. Den test, du skal igennem, er stort set den samme uanset alder. Der er nogle metoder, som bruges primært til at teste yngre mennesker, og hvis du har nået en vis alder, er der også visse ting, som de kigger efter for at vurdere, om dit forringede syn skyldes, at du er blevet ældre.

Hvis du har myopia, vil det sige, at du er nærsynet. Det betyder egentlig, at du ikke vil være i stand til at se særlig godt på afstand.

Er du derimod langsynet, hvilket også hedder hyperopia, så har du svært ved at se ting, der er tæt på.

Astigmatism betyder, at du har en form for defekt eller bygningsfejl, og dette kan skyldes en krumning af linsen i øjet, eller det kan være hornhinden, der er påvirket.

Hvis du får den rette type briller, vil du dog kunne komme til at se godt igen uden at overanstrenge dine øjne unødigt.

Optik Nicolai’s
Skomagergade 10
4000 Roskilde
TEL: 46360102

VN:F [1.9.11_1134]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Be Sociable, Share!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *