Vælger du den billigste eller den bedste tandlæge?

Den nok bedste i branchen af tandlæger i Rødovre blogger omkring valg af en god tandlæge

Er der noget bedre end at få fjernet den smerte du har gået med i længere tid i din tand? Tandpine kan være ekstremt ubehageligt og øgelægge din dag totalt. Desværre kan et besøg hos en tandlæge være virkelig dyrt i sidste ende. Afhængig af dit problem kan du hurtigt få brugt flere penge end du kunne forestille dig. Kvalitet’s tandpleje koster rigtig meget og nok en del mere end hvad man har i tankerne før man træder ind af døren. Til gengæld kan du være sikker på at du får løst det tandproblem du har, på en ordenlig måde. Nogle billige tandlæger baserer deres koncept på at få så mange kunder ind som muligt. Det gør de ved at tage meget lidt for komplicerede behandlinger. Derudover bruger disse tandlæger ikke den nødvendige tid i klinikken per behandling og man risikerer at gå fra klinikken med et dårligt resultat.

I virkeligheden kan man nemt ende med at booke endnu en tandlæge tid for at rette op på de fejl som tandlægen lavede sidst. Ofte vil tandlæge ikke indrømme disse fejl og skylder måske skylden på der ikke er blevet børstet tænder ordenligt. Derfor opdager du måske ikke at det er en dårlig tandlæge og kommer til at spilde endnu flere penge der.

tandlæge rødovre

 

 

 

 

 

 

 

Der er mange måder man kan spotte disse dårlige tandlæger. Først og fremmest igennem den måde de promovere sig selv. Reklamen spiller ofte på frygt, her prøves der at skramme folk til at gå til tandlægen. Et andet element som der spilles på er mirakler eller ting der er for godt til at være sandt. Reklamerne lover nemlig at du kan få et perfekt “Colgate” smil ved en dyr, men nem og hurtig behandling. Disse behandlinger er kosmetisk bestemt, men uden at tage højde for din munds anatomi. Dette kan resulterer i store smerter i munden, samt hovedpine og meget andet. Sørg derfor for ikke altid at tage den billigste og nemmeste løsning uden at lave et større baggrundstjek på behandlingsmetoden.

Her er desuden nogle grunde til at de pålidelige og dyre tandlæger tager sig bedre betalt end de billige:

  • Det bedste tandlægeudstyr man kan få i branchen
  • Højtuddannet tandlæger og klinikassistenter
  • Aktive i tandlægeverden – deltagelse i konferencer og møder. Sørger for følge med i de nyeste trends og mest effektive behandlinger
  • God placering af klinikken
  • Den skole i er uddannet på

Følg derfor disse spørgsmål før du vælger din tandlæge:

1. Spørg – snak med venner og familie og få dem til at anbefale en god tandlæge. Spørg om dine bekendte kender den tandlæge du gerne vil behandles på

2. Sammenlign din tandlæge med andre både på pris og bedømmelser

Tandlægerne I Carlsro I/S
Tårnvej 219 st
2610 Rødovre
36703167

VN:F [1.9.11_1134]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Be Sociable, Share!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *