Skateboardings mange ansigter

Her er et simpelt spørgsmål, som kan vise sig udfordrende og svært rent faktisk at svare på: hvad er skateboarding? Vi ved nok alle, hvad et skateboard er, og hvordan aktiviteten på et ​​skateboard ser ud. For de uvidende kan et skateboardkort beskrives, som værende et fladt stykke træ med fire hjul fastgjort til bunden.

At skate kan faktisk være mange forskellige ting. Det hele afhænger af, hvordan og hvad du har til hensigt at bruge dit skateboard eller longboard til. I denne artikel vil vi sammen med den populære skateboard shop i Hillerød kigge nærmere på, hvordan skateboarding kan bruges i hverdagen.

 

  •  Som en form for transportmiddel: Det giver egentlig god mening,, at mange benytter skateboardet som deres transportmiddel. Et skateboard er netop designet til, at give folk frihed til at bevæge sig hurtigt. Mange unge mennesker har indset, at skateboarding er en fantastisk måde at navigere gennem en by uden at bekymre sig om benzinpriser, parkeringsmuligheder. Ligesom flere og flere mennesker er begyndt, at cykle til arbejde, så er mange mennesker nu også begyndt at benytte skateboardet, når der har ærinder – eller skal på arbejde.
  • Skateboarding som fysisk aktivitet. Nogle mennesker løber, nogle mennesker svømmer, nogle mennesker bestiger bjerge og andre mennesker beslutter sig for, at vælge skateboarding som deres s. Skateboarding er en fantastisk måde at komme i form og forbedre sin generelle kropsbalance på. Derudover er skateboarding som fysisk aktivitet relativt billigt at starte i forhold til andre former for sports- og fritidsinteresser.
  •  Skateboard som en kunstform: Hvis du har set nogle af de tricks, som professionelle skatere kan udføre, så vil du sikkert være enig i, at skateboarding kan være en form kunstart.
  • Som en profession: Ja, der findes faktisk en del professionelle skateboardere i verden, der lever af at deltage i konkurrencer over hele verden. I takt med populariteten af skateboarding, så er præmiepengene i turneringerne blevet gradvist højere, og de bedste skateboardere i verden har i dag en ganske fornuftig løn.

Næste gang du ser på et skateboard, så ser du nok ikke bare et stykke træ med hjul fastgjort til det. Du begynder måske, at overveje alle mulige muligheder der findes for, hvordan mennesker udnytter skateboard i deres hverdag – både personligt som en kilde til sjov motion, og professionelt som en indtægtskilde.

BNA Boardshop
Søndre Jernbanevej 14
3400 Hillerød
Tlf: 20227747

VN:F [1.9.11_1134]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Be Sociable, Share!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *