IVF behandling

Almindelige spørgsmål når det kommer til IVF behandling


IVF er en behandlingstype, der kan være med til at give håb til barnløse par, der har prøvet at få børn igennem længere tid. Hvis I er ude af stand til selv at få børn, vil dette være noget, der måske kan hjælpe jer på vej. Det kan også være, at du ikke er helt ung længere, og at dette er skyld i, at I ikke kan få børn. Nu kan I gøre brug af den her behandlingsform, der markant vil forbedre jeres chancer.

Det kan lyde skræmmende at skulle igennem behandling for at få børn, men hvorfor er det? Hvad er den egentlige proces, der foregår? Hvis du har gået og overvejet at gøre brug af dette, har du formentlig en stribe spørgsmål, du godt kunne tænke dig at stille.

Det er selvfølgelig helt fint at være en smule betænkelig. Det er en stor beslutning at vælge at få børn, og forhåbentlig vil denne artikel være i stand til at besvare mange af dine ubesvarede spørgsmål. Du skal selvfølgelig føle dig sikker og godt behandlet igennem hele forløbet.

Mange menneskers største bekymring er, hvorvidt denn form for behandling er sikker eller ej. Der er selvfølgelig risici, som der er med alle former for medicinske behandlinger, men de er små og ikke specielt seriøse. Hvis man går ind og stimulerer æggestokkene, som man typisk gør det i processen, så kan det få dem til at være hævede og smertefulde. Der kan desuden opstå kvalme og manglende appetit også. Alvorlige symptomer er sjældne.

Du tænker sikkert også, hvor vellykket behandlingsformen er. Der er ikke et helt enkelt svar her. Der er forskellige faktorer, der spiller ind her, som blandt andet inkluderer patientens form.

IVF står for in vitro fertilisering, og det betyder, at et æg og en sædcelle føres sammen i et laboratorium. Det er typisk noget, man først bruger, når man allerede har forsøgt at blive gravid i noget tid, da det kræver, at man tager et æg ud af kvinden. Når ægget er befrugtet, sættes det tilbage op i kvinden, hvor det får lov at vokse som et normalt foster.

Vitanova
Vester Voldgade 106
1552 København
Telefon: 33 33 71 01

VN:F [1.9.11_1134]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
IVF behandling, 5.0 out of 5 based on 1 rating
Be Sociable, Share!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *