Din kælder er en skjult skat

Du er måske så heldig at have kælder i dit hus. Måske tænker du ikke over hvordan du bruger den. Men hvis du foretager en renovering af din kælder fx hos J. K. Totalentreprise, så kan kælderen lynhurtigt blive et drømmerum. Vi har samlet en række gode forholdsregler du kan tage med dig, i starten på et evt. kælderrenoveringsprojekt.

Kælderen har et unødigt blakket ry i forhold til resten af husets rum. Det er desværer ofte dér, hvor folk blot smider deres gamle sager ned som de ikke kan tage stilling til.

MEN, behovet for antal af rum i en familie kan jo ændre sig relativt hurtigt. Man kan fx stå overfor en familieforøgelse, og har derfor brug for mere plads. Dér finder langt de fleste mennesker ud af, at kælderen faktisk ikke blot er et sted hvor du opmagasinere dine  gamle sager.

jk_totalentreprise3

Ved hjælp af en veleksekveret renovation af din kælder, så kan du relativt hurtigt komme til at udnytte dit hus’ fulde potentiale.

Et kælderrum kan i virkeligheden blive til lige det som du ønsker. Hvis der i husstanden gemmer sig en lille kunstner, ja så kan kælderen nemt blive til et flot og lækkert atelier. Det kunne også blive til et rigtig fint kontor, eller måske endda dit eget personlige træningslokale. I en renoveret, tom, kælder der er det kun fantasien der sætter grænserne.

I det øjeblik du har besluttet dig for, at komme igang med at renovere din kælder så er det faktisk bare at komme i gang. Naturligvis, skal du starte med at rydde ud i kælderen. Hvis ikke du bare vil smide dine gamler effekter ud, så kunne det måske være en god idé for dig at lave et loppemarked, hvor du simpelthen sælger dine effekter fra kælderen.Overskudet kunne jo passende  fungere som lidt økonomisk hjælp til dit renoveringsprojekt.

Næste naturlige skridt er, at ansætte en god entreprenør. Vedkommende vil nemt og hurtigt kunne give dig et hurtigt overblik over hvilket niveau omkostningerne for projektet vil ligge på. Derfra kan entreprenøren også tilkalde eksperter, der kan give konkrete vurderinger på de arbejdsopgaver der skal foretages i forbindelse med renoveringen af kælderen. Eksperterne vil typisk inspicere huset og dets fundament for alvorlige revner, fugtskader og ujævnheder i gulvfundamentet. Det er nemlig ekstremt vigtigt for dit renoveringsprojekt, at du har sikret dig og udbedret eventuelle  fugtskader før renoveringsarbejdet. Fugtskader kan føre til svamp og dårligt indeklima i hele huset, der potentielt set kan blive ekstremt stor omkostning.

Hvis du følger disse råd, så vil du snart stå med en funklende nyt rum, som du kan benytte dig af.

Derfra behøver du selvfølgelig at finde de rigtige møbler, og de rigtige billeder at hænge på væggen for at du kan skabe netop det miljø du lige vil have. Rigtig god vind med projektet.

J. H. Totalentreprise ApS
Nyholms Alle 48
2610 Rødovre
Telefon: 7070 1822

VN:F [1.9.11_1134]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Din kælder er en skjult skat, 5.0 out of 5 based on 1 rating
Be Sociable, Share!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *