Fysioterapi og sportsudøvere

Tre gode måder, hvorpå fysioterapi kan være med til at hjælpe sportsudøvere.

fysioterapi i København

 

Fysioterapi er den behandlingsform, der bruges til genoprettelsen af mobilitet og fysisk funktion i kroppen. Det kan ofte være, at det er en skade eller en anden form for uheld, der er skyld i situationen, som den ser ud på nuværende tidspunkt. Brugen af fysioterapi i sport er meget almindelig i blandt atleter, da disse kommer til skade oftere end andre mennesker, der ikke dyrker lige så meget sport. Denne behandling vil i mange tilfælde være en essentiel del af deres vej tilbage til sporten, da deres skade skal hele og blive god igen. Såfremt du er en atlet, får du her en hurtig oversigt over, hvordan du vil blive hjulpet på vej med denne behandling.

Det første punkt er, at du får en eksperts vurdering af, hvor skidt det egentlig står til. En læge vil naturligvis også være i stand til at vurdere en masse forskellige ting, men en god sportsfysioterapeut har mere erfaring på dette område og vil derfor bedre være i stand til at vurdere, hvda der skal ske fremadrettet. Du vil kunne få råd og få at vide, hvordan du bør håndtere din situation. Dem, der fokuserer på sportskader, vil selvfølgelig også være bedre til at vurdere den form for skade, da de har mere erfaring inden for dette område.

Du kan få en tilpasset form for terapi, der skal hjælpe netop dit problem ud af verden. Der vil selvfølgelig være visse former for skader, der minder meget om hinanden, men der er jo naturligvis forskel på mennesker, der vil gå ind og påvirke den måde, behandlingen skal foregå på. På den måde vil du få den behandling, du har brug for.  Alt fra ledsmerter til stivhed, så vil det altid være målet at få dig gjort rask og velfungerende så hurtigt som muligt med den bedst mulige behandling.

Det sidste, jeg vil tale om er, at du kan bruge fysioterapi i København forebyggende. Det kan godt være, at du allerede er blevet behandlet for en gammel skade, men man har en tendens til at komme til skade flere gange det samme sted flere gange, fordi vævet ikke er så stærkt, som det tidligere har været. Et møde med en fysioterapeut vil være med til at sikre, at din krop holder sig i tip top stand.

Schultz-Petersen Fysioterapi
Lyngbyvej 317
2820 Gentofte
Tlf: 61 45 80 07

VN:F [1.9.11_1134]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Be Sociable, Share!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *