Vil du gerne starte dit eget autoværksted?

Vil du gerne starte dit eget autoværksted? Så er der her nogle ting, du skal ind og overveje inden da.

Det kan være, du går rundt som ung mekaniker og håber, at du en dag kan åbne dit eget autoværksted. Det kan dog måske virke som en drøm, der er meget fjern og uoverskuelig. Her vil jeg hjælpe dig med nogen tips til, hvordan det kan blive en smule mere overskueligt.

At reparere billeder er fysisk krævende og kræver, at man ikke er bange for at tage fat.

Hvis du gerne vil ud og starte dit eget uanset, om det er en skobutik eller et autoværksted, vil der være nogle ligheder. Det vigtigste bag alle sådanne beslutninger vil være planlægningen, der går forud for den egentlige handling om at åbne. Det vil tage lang tid at samle udstyr sammen, og der vil højst sandsynligt være en masse ting, du ikke får gjort, hvis du ikke afsætter en god del tid til planlægning af diverse processer.

Når du vil til at åbne et autoværksted er det selvfølgelig vigtigt, at du overvejer, hvilke ting og ydelser, der skal tilbydes på stedet, som i høj grad vil afhænge af, hvilken erfaring du har i bagagen.

Før i tiden var det lettere at starte et almindeligt autoværksted, end det er i dag. Dette skyldes, at bilerne er blevet mere og mere komplicerede med mere elektronik end tidligere. Tidligere lignede maskinernes indmad mere hinanden, end de gør i dag. Har du derfor altid gået rundt og haft erfaring med et særligt bilmærke kan det være en fordel at overveje at åbne et sted, der har specialiseret sig i netop denne form for biler.

Nøglen er at blive den bedste inden for dit felt. Din fremtidige succes vil i høj grad afhænge af, hvor tilfredse dine kunder er. Kan du regne med, at de kommer tilbage år efter år, eller er de blevet dårligt behandlet, så du ikke skal regne med at se dem igen. Det vil selvfølgelig tage lang tid at oparbejde et ry som værende den bedste, men dette fokus vil være nødvendigt for at få fremgang.

At åbne sin egen forretning kan også ende med at være en rigtig dyr omgang, og det er noget du bør tænke meget over. Hvordan regner du med at finansiere hele projektet? Hvis du ikke har pengene og ikke har mulighed for at få dem, kan du løbe ind i en masse forhindringer, der kan sætte en stopper for din drøm. Der vil selvfølgelig også være en masse ting, du bliver nødt til at købe løbende, da du nok ikke har adgang til tilstrækkelig med penge fra dag 1 af.

Hvis du derimod blot er på udkig efter en mekaniker, som kan reparere din bil, så klik forbi: Jenses Auto. Det er et autoværksted i Rødovre, så hvis du bor i nærheden og skal have repareret din bil, så kig forbi Jens.

VN:F [1.9.11_1134]
Rating: 1.0/5 (1 vote cast)
Vil du gerne starte dit eget autoværksted?, 1.0 out of 5 based on 1 rating
Be Sociable, Share!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *