autoværksted i Ballerup

Har du fundet dig et autoværksted i Ballerup

Sådan forbereder du din bil på vinteren, så du ikke lige pludselig bliver overrasket og står i en uheldig situation. Det er surt, hvis du står i en situation, hvor du overhovedet ikke forventer, at der kommer is og sne, og du er bare overhovedet ikke forberedt på det. Hvis du får gjort din bil parat i god tid, vil du være klar til at gå det kolde vejr i møde, og du bliver ikke fanget på sengen. Her er der en tjekliste over forskellige ting, du skal være opmærksom på og som du skal sørge for at gøre i god tid.

Den første ting, jeg vil nævne, er, at du skal tjekke trykket i dækkene. Når den kolde luft kommer, vil lufttrykket nemt være i stand til at falde, så det er vigtigt, at du får det tjekket inden det sker. At køre rundt på dæk, der ikke har det rette lufttryk, vil slide hårdere på dækkene, og der vil blive brugt unødig brændstof, der kunne have været undgået, hvis du bare havde været mere opmærksom på at få det tjekket. Dækkenes tryk kan ændre sig med helt op til 1 psi for hver 5 celsius grader temperaturen ændrer sig udenfor.

Når du kører med vinterdæk, vil din bil skride mindre, så det er vigtigt at få dette gjort i god tid. Disse er lavet, så de er bedre til at køre på sne og is end normale dæk er. De mærker, deres slidbaner, er lavet til det hårde vintervejr. Det vil ske ved, at de er lavet af en anden form for gummi, der bevarer deres fleksibilitet på trods af det kolde vejr, de bliver udsat for.

Det erogså en god ide at tjekke motoren. Det der sker, når temperaturen falder er også, at motorolien vil blive tykkere. Det har den effekt, at den ikke kører lige så godt rundt i motoren, som når olien er tyndere ved de højere temperaturer. Hvis det kommer til det punkt, hvor olien ikke cirkulerer ordenligt, vil hele maskineriet heller ikke blive smurt, og det kan slide markant. Hvis der er problemer med olien, kan du enten selv skifte den, eller du kan få et autoværksted Ballerup til at gøre det for dig. Inden du beslutter dig for, at du selv vil gøre det, er det dog vigtigt at tjekke helt præcist hvilken form for olie, der er tale om.

Det kan også være en god ide, hvis du tjekker diverse bælter og slanger, der sidder inde i bilen. Hårdere, koldere temperaturer vil også have en mere slidende effekt, der skal tages højde for. Få et autoværksted til at tage et kig på dem, så du er sikker på, at alt er i tip top stand.

De næste ting, du bør gøre, er, at du skal tjekke batteriet, frostsikringsblandingen og overveje at om det er nødvendigt at få udskiftet vinduesviskerne.

K2 Biler
Ledøjetoften 20
2765 Smørum
26 70 09 84

autoværksted

VN:F [1.9.11_1134]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Be Sociable, Share!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *